måndag 15 februari 2010

På plats!

Nu har vi flyttat in i vårt fina hus. Flyttlasset gick i fredags och den här gången valde vi att anlita flyttfirma. Vi har ju flyttat några gånger nu och tänkte att vi skulle bespara våra näras ryggar. Dessutom flyttade vi ju från Drottninggatan där spårvagnarna passerar var 7 minut dagtid. Riktigt skönt att slippa bekymra sig, det fick flyttfirman ta istället.

Hur som helst så trivs vi redan så fantastiskt bra i huset. Det är nästan så att det känns för bra, att det kommer ett bakslag. Får man verkligen vara så här lycklig?!

Veckan som kommer består av jobb, att komma i ordning och att packa upp alla våra flyttkartonger. Vårt vardagsrum är inte klart än så där är det än så länge tomt och alla möbler står i garaget. Snickaren som vi har anlitat är på semester i Thailand, varför man nu ska åka dit. Det måste ju vara mycket roligare att göra klart vårt vardagsrum och skotta snö här hemma. Nej, jag är inte ett dugg avundsjuk... Nästa vecka sätter han igång igen och det passar oss ganska bra eftersom vi drar till Italienska alperna och åker skidor en vecka. Förhoppningsvis är det mesta klart när vi kommer hem. Kommer självklart lägga ut både före- och efterbilder på huset, men just nu finns inte riktigt tid till det.

Inga kommentarer: