söndag 4 oktober 2009

Härliga helg!

Fredagens middag hos Elin och Christian (och Gringo förstås) blev så mysig. Elin hade slavat framför spisen och kokat ihop härlig indisk mat. Mmmm! Efter middagen blev det duetter och dueller i Lips innan vi travade iväg till Palace för att kolla på Lalles Bodega. Mycket skoj, men grymt lite folk! Har nog aldrig varit med om att det har varit så lite folk på Palace någonsin. Skumt! Vi hade i alla fall toppenroligt! Bildbevis kommer inte eftersom vi glömde kameran.

Igår tog jag och Anders bilen ut till Kolmårdens Djurpark och knatade omkring där. Skönt att strosa runt och kolla på djuren. Det enda som drog ner betyget var duggregnet som efter hand ökade till ett kallt strilande. Efter några timmar gav vi upp och gick blöta och kalla till bilen. Väl hemma igen tog vi en skön tupplur i varma sängen. Båda två skulle jobba natt, så vi tyckte vi var väl värda en tupplur.

Nu blir det en sväng till stan för att köpa skor till Anders och en vinterjacka till mig. Det lutar åt den snygga svarta jackan som syrran köpte förra veckan, men vi får se...

Inga kommentarer: