måndag 14 juli 2008

Plask!

Vi har haft en härligt slapp dag. Strålande sol på förmiddagen och lite molnigt på eftermiddagen. Spelade lite kubb och insåg hur dåliga vi var båda två och gav upp efter ett tag. På eftermiddagen handlade vi och sen packade vi en ryggsäck med saft och kex och gjorde en liten cykelutflykt ner till Vättern och tro det eller ej, men jag badade. Här är bildbeviset!
Nu ska vi snart lägga oss för tidigt imorgon bitti bär det av till Ullared.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej förstår att du bara saknar mig =) haha.. ja du de går väl som vanligt. Idag hände ett mirakel.. de kom ut ledigheter mellan 12-20.45 ojoj... o ja fick ledigt mellan 14-16 så ja slutar 14 hurra!! annars så händer de inte mycket. De blev lunch lagad hemma =) så inge slöseri med pengar här inte haha spara spara...
Kunde ni komma o lämna lite kartonger imrgon kväll till mig eller ska jag åka förbi o hämta? Finns hemma från 18 tiden..

Kramis bananis

Anonym sa...

Va underbart du verkar ha det på semestern :) Ja jag har jobbat lite natt så jag har bara suttit på ettan, men nu är jag tillbaks på fyran igen :) Hallå, jag har aldrig fattat det där med ledigheter. Vadå ledigheter? Kommer det en liten burk med lite ledigheter i, i form av tex "du får sluta tidigare idag och åka till Smultronstället". Var hittar man ledigheterna??? Jag vill OCKSÅ ha! :)

Anonym sa...

Lillemor:
Hej hej hemskt mycket hej =)
Välkommen tillbaka till stan... Tack för att jag får låna kartonger av er. Nu kan jag verkligen packa ner allt o lite till.
Ses imorgon ska bli sååå kul att äntligen ha dig tillbaka igen på jobbet. Ha de bäst nu sista dagen på semestern.

Kramis