söndag 13 juli 2008

Semesterfunderingar


Solen skiner och himlen är blå, precis som det ska vara när man har semester. Vi är kvar på landet och har inte gjort så mycket. Igår eftermiddag gick vi en promenad på ca 1 mil längs med Östgötaleden tillsammans med Anders föräldrar. Jätteskönt väder och otroligt vacker natur, men det känns i benen idag...

Anders har blivit en riktig fena på vår nya kamera och tar kanonfina bilder på allt från landskap till närbilder på växter och människor. Vi är hittills väldigt nöjda med kameran!

Idag ska jag åka motorcykel en sväng med Anders pappa och sen efter lunch ska vi bege oss ner mot Gränna för att träffa min kusin (som bor i Frankrike) som är här och hälsar på vänner. Sammanträffande att vi befinner oss ca 1,5 mil ifrån varandra...

Anders föräldrar åker hem på eftermiddagen och vi får ha landet helt för oss själva! Det firar vi med räkor och vitt vin.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lillemor:
Så mysigt ni har det. Önskar vi kunde ha samma blå himmel här hemma i stan men tji fick jag lite regn här o var från en annars lite blå himmel. Jaja så är det. ha de bra o ta hand om er.
Kramis