tisdag 5 maj 2009

Tillbaka i verkligheten...

... efter en fantastisk helg. I fredags kväll myste jag och Anders till det med tacos. Mumsigt värre! Det som egentligen var tänkt att bli en lugn hemmakväll slutade med en rödvinsfylld kväll hos Marie och Peter. Hade som vanligt toppenroligt!



I lördags vaknade vi av någon anledning kvart i nio (!)... Vi la oss vid 3-tiden... Hm jag förstår inte. i vilket fall som helst gick vi upp då och tog tag i all smutstvätt som vi hade liggande. Jag deklarerade och sen åt vi en härlig lång frukost innan vi tog tag i takterrassen. Superskönt att få mycket gjort utan att behöva stressa. På kvällen blev det grillpremiär innan vi drog till Skandiateatern för att kolla på Attys band som var med i någon tävling. Kommer inte ihåg vad bandet heter eller vad tävlingen heter, men de kom i alla fall 2:a och gick vidare till final i Flygeln den 23 maj! Kul! Sen blev det efterfest hos Marie och Peter med vattenpipa...


I söndags slappade vi mest och på eftermiddagen jobbade jag 4 timmar och Anders tog bilen till Örebro för att hämta ett objektiv som han hade köpt. När vi båda kom hem vid 20-tiden fixade vi lite söndagsmys framför TV:n. Perfekt avslut på en härlig helg!


Inga kommentarer: